dissabte, 25 de febrer de 2012

Lassi: una recepta del Pakistan


Lassi لسی
(Beguda de iogurt)
Ingredients:
· 2 pots de iogurt
· 1 pot d’aigua gelada
· 3 o 4 cullerades de sucre
· 1 cullerada de llavors de comí
· 1 polsim de sal


Elaboració:
Torreu lleugerament les llavors de comí, a fi de ressaltar-ne el gust (ho podeu fer en una planxa o en una paella). Piqueu-les al morter. Poseu el iogurt en una batedora i tireu-hi el polsim de sal, el comí en pols i el sucre. Barregeu-ho una mica i aneu-hi afegint l’aigua, fins que quedi tot barrejat. Ha de quedar una beguda força líquida, per beure-la en un got. Les proporcions d’aigua poden anar del 30% al 50%. Guardeu-la a la nevera i beveu-la ben fresca. És millor no deixar-la-hi - més d’una hora. Si ha reposat massa estona, és necessari remenar-la una mica abans de
beure’n.

Si voleu més receptes pakistaneses podeu clicar aquí