dimecres, 26 de maig de 2010

Records escolars

La primera escola on vaig anar era a Vilanova i la Geltrú, la ciutat on vaig viure fins als 6 anys. No en sé el nom, i en tinc molt pocs records: que era lluny de casa i havia de caminar força acompanyada del meu germà gran, que quan sortíem al pati, un senyor ens venia regalèssia, que em vaig barallar amb una companya i em va quedar un senyal a la cara … que encara tinc...


A nosaltres, les alumnes (tot érem noies) ens feia una mica de por, perquè hi havia moltes escales que portaven a llocs desconeguts per a nosaltres.Encara que només hi anàvem noies, a preescolar, és a dir, al parvulari, hi havia nens i nenes, com podeu veure en aquesta foto d'aquí sota (no hi surto pas jo, però sí que podeu veure com era l'uniforme)


Recordo que al jardí hi havia molts arbres, però sobretot recordo els eucaliptus, perquè al terra sempre hi havia fulles d'eucaliptus que nosaltres oloràvem o llepàvem.Com es deia la primera escola que recordo?

A quina ciutat era?

Quants cursos hi vaig anar?


Quan vaig marxar, quants anys tenia?

Com era l'edifici?

Com era el jardí?

Sabries dibuixar el plànol de la planta baixa?

L'escola va canviar molt amb els anys, i aquí sota podeu veure-ho.Voleu saber per què ens feia tanta por l'escala de cargol?